Ullas cirkler…

|

…hverdagsliv og refleksioner…

Oprydning på Facebook

juli 9th, 2015 at 22:45

Har fået ryddet på facebook – og har slettet mange af mine indlæg på siden. Nu har jeg fået delt op på tingene igen.

Sådan at nogle ting hører til i hver sin kategori.

Arbejde osv. Det var det, der skred for mig, da jeg blev flosset ud i tovene. Den sædvanlige emneinddeling røg sig en tur. Men nu er det på plads igen.

Og der er jo ingen grund til at fedte så meget rundt i mere detaljer om mere nyt. Ikke på nettet. Nu skal der konkret liv på banen igen. Noget socialt med levende mennesker af kød og blod.

Men jeg er da kommet i gang med at skrive, og det i sig selv er da godt. Men det er ikke alt jeg gider debattere. Måske er det bare en måde at afreagere på, som er meget sund for mig?

Men jeg har som sagt fået ryddet på min facebook side, og har slettet de sider jeg havde. Det var bare en afsætningsplads for en periode, for at få fast grund under fødderne – som alligevel ikke rigtigt gav noget. Det er alt for fragmenteret, det der foregår på facebook og nettet. I alt fald for mit.

Jeg har det bedre med noget mere tyngde og dybde(?) i tingene – eller hvad man nu skal kalde det?

Og så har jeg fået ny grundstruktur på hele UTNi.dk.

En hovedside med link til fire undersider. En fagside, en jobside, en omkring livsoplevelser og så min private. Fagsiden er ved at være udtømt og ligger mest som baggrundsstof. Det samme gælder siden om livsoplevelser. Så nu hedder det job og privatliv. Og ikke andet. Helst ikke andet.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>