Ullas cirkler…

|

…hverdagsliv og refleksioner…

Frænde er frænde værst…

oktober 25th, 2012 at 8:40

» Min behandling – og den selvstyrende borgers vandrejournal…

» Træt af diabetikere med små sko…

Jeg har altid forsvaret andre diabetikere, når der var nogen, der talte dårligt om dem overfor mig. Specielt når det var behandlere, der omtalte andre patienter dårligt. Det er deres arbejde at hjælpe mennesker.

Men efterhånden så ved jeg snart ikke.

Hvorvidt mennesker er tumpede eller ej, har ikke noget med diabetes at gøre. Det vil jeg til enhver tid forsvare. Men bortset fra det, så er diabetes jo heller ikke en mirakelkur, der har en normaliserende virkende på tumpede mennesker. Så hvis mennesker i forvejen er tumpede, intolerante og småtskårne, så blive de jo nok ved med at være det, selvom de får diabetes.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>