Ullas cirkler…

|

…hverdagsliv og refleksioner…

Bygge ovenpå – ikke rette bagud…

oktober 31st, 2012 at 18:31

Det er vigtigt at gå videre – fremad.

Det bagud er sket. Ikke til at ændre.

Havde mine overvejelser om hvorvidt jeg skulle lave opfølgning ved at erstatte det nyeste med det forgangne. Så det forgangne ligesom forsvinder. Men – det er jo ikke en erstatning som sådan. Bare en måde at komme videre på. Og jeg vil sådan set også bare være lige vidt. For det forgange vil at dukke op som et mangelfuldt hul – hvis ikke det bliver ved med at være der. Og det er ligesom beskrevet en gang. Så kan det ligesom være det. Og det var jo også formålet med det. At det ligesom var beskrevet én gang for alle. Til alle disse analytiske mennesker, med alle deres dybsindige behov for forklaringer.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>