Ullas cirkler…

|

…hverdagsliv og refleksioner…

Menneskelig?

april 3rd, 2012 at 20:07

Hvad vil det sige at være menneskelig? Ja – de fleste går vel med en eller anden form for at være menneskelig (forhåbentlig).

Så ens egen menneskelighed har man forhåbentlig styr på. Men hvad har ens egen menneskelighed med andres at gøre?

Ja – det er et godt spørgsmål. Og et eller andet sted – så handler det jo netop om – at andres oplevelse af menneskelighed kan se meget forskellig ud – fra ens egen – alt efter ståsted, personlighed og erfaringer…

Man skal passe på med begrebsdiskussionerne – i det offentlige rum. Der er mennesker, der meget gerne vil “indfange” en sikker “vinder” – ved at have styr på begreber, som sjæl, ånd, menneskelighed og liv…

Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad der skete på eftertanke.dk – men jeg fik ligesom ryddet alle knasterne væk fra min person – og der blev efterfølgende så stille med indlæg. Men det må jeg vist hellere hælde igennem – så stor indflydelse har jeg jo nok ikke?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>