Ullas cirkler…

|

…hverdagsliv og refleksioner…

Manden er jo idiot!

april 8th, 2012 at 0:18

Jeg tænker på pastor Pedersen – der i ramme alvor kunne finde på at skrive så idiotisk en kommentar til mit indlæg » Menneskeligheden – i “livsens ondskab”…

Men så fik jeg ligesom ham placeret, som retorisk litterær flueknepper.

Jeg ved ikke helt, hvad hans problem er – men han har dyrket et eller andet amatørpsykologisk frelsercirkus på eftertanke.dk. Nå endnu en af dem, jeg skal styre uden om. Han har været rigtigt bisset overfor den ellers rare Claes. Ham er de godt nok på nakken af – de skindhellige og frelste. Han må jo sige noget, der rammer 😆

Det er egentlig pudsigt – men de bloggere, der har en form for officiel status i relation til Kristeligt Dagblad – de vil på den ene side gerne vise sig selv fra en rummelig vinkel – men de er lidt for selvhøjtidelige til at respektere modspil – og andres ståsteder og ideer…

Hørte radio her til aften – og der var blandt andet debat om religion og folkekirken. Og den kritik af folkekirken der lød der, den ligner til forveksling min » Er der mere der adskiller kristen – end knytter dem sammen?

De kan opføre sig lige så idiotisk de vil – de skinhellige og frelste på eftertanke.dk – det ændre bare ikke noget – de graver bare folkekirkens grav endnu dybere…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>