Ullas cirkler…

|

…hverdagsliv og refleksioner…

Et rart bad…

september 10th, 2011 at 13:27

Jeg har i dag givet mig selv – et rart bad – med efterfølgende creme…

Det er længe siden, at jeg har givet mig god tid til at pleje mig selv…

Jeg kan ikke helt huske hvor længe – det er siden? Det skete i forbindelse med mit overbelastningskollaps for godt et år siden. Hvor jeg mistede overskuddet og kræfterne til at kæmpe mod omgivelsernes behov for at reducere mig til tanker og en fysisk sygdom, der kun har sin berettigelse, som ligegyldigt kød i dødsstatistikkerne.

Den kamp har jeg måttet kæmpe, siden jeg fik diabetes. Kampen for at blive ved med at opfatte mig selv som menneske, og undgå at blive alt for påvirket af de negative fordomme, jeg er blevet udsat for…

Jeg har nu klaret det helt godt – selvom, jeg måtte bukke under til sidst…

Håber, jeg kan få godt greb i min positive livsindstilling igen. Selvom nemt – er det ikke – med alt det negative, der er i verden…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>